Jubileumboek

Vorige
Volgende

Klein Kromhof Houtvezels B.V.

Klein Kromhof Houtvezels produceert en levert hoogwaardige en exclusieve houtvezelproducten die geschikt zijn als bodembedekker voor de agrarische en industriële sector, veeteelt en ook voor particulieren. Jekro Houtpellets produceert en levert hoogwaardige houtpellets als CO2-neutrale en milieuvriendelijke brandstof met een hoge verbrandingswaarde en elektronische ontsteking. Klein Kromhof Houtvezels kent een internationale afzet en is wereldwijd één van de grootste leveranciers van houtvezelproducten.
In het jaar 2020 bestaat Klein Kromhof 40 jaar. Een reden voor een feestje, maar ook voor een Jubileumboek, dat de opbouw en geschiedenis van het bedrijf prachtig combineert met de huidige praktijk.

Bedrijfsboek brengt al haar uitgaven onder bij de Koninklijke Bibliotheek, zodat in de toekomst de geschiedenis van Klein Kromhof Houtvezels gewaarborgd wordt en toegankelijk blijft.

Wij leveren uitsluitend prachtig uitgevoerde hardcover boeken in diverse gangbare formaten in aantrekkelijk kleine oplages om de prijs beheersbaar te houden.
Vraag naar de mogelijkheden!