Zo creëren wij uw Bedrijfsboek

Werkwijze ontwerp

Vormgeving en opmaak

Onze grafisch ontwerpers gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke stijl u in uw Bedrijfsboek wilt terugzien. Elke stijl is mogelijk, van klassiek tot modern, en van kleurrijk tot zwart-wit. We zorgen ervoor dat de opmaak volledig aansluit bij de stijl van uw bedrijf.

Fotografie

Misschien heeft uw bedrijf al passend beeld in huis. Is dat niet het geval, of wilt u nieuw beeldmateriaal? Onze fotografen komen op locatie prachtige plaatjes schieten. Ook portretfotografie behoort tot de mogelijkheden.

Werkwijze fotografie
Werkwijze interview en copy

Tekst en interviews

Onze schrijvers zetten uw verhaal in behendig om naar schitterend geschreven stukken. Altijd in de stijl die past bij uw bedrijf. Ook voor persoonlijke interviews en een pakkend voorwoord draaien onze schrijvers hun hand niet om.

Naar de drukkerij

Uiteindelijk sturen we het boek naar onze eigen drukkerij. We zorgen ervoor dat het boek in perfecte staat en de gewenste oplage gedrukt wordt. Zo werken we toe naar het moment supreme: het moment waarop het eerste exemplaar van uw bedrijfsboek van de persen rolt.

Werkwijze boekdrukker

Wij leveren uitsluitend prachtig uitgevoerde hardcover boeken, in het formaat en de oplage die u wenst. Vraag vooral naar de mogelijkheden!